Ja jälleen yksi tämmöinen h*ista *aska vapaapäivä. Ai että nää kyllä on ihania.
Mut kaipa näihin on taas totuttava koska tämmöistä tää todennäköisemmin tulee jatkossakin olemaan.
Toivottavasti nyt ei kuitenkaan aina, koska ei näistä yhdenpäivän vapaista oikein osaa kunnolla nauttia.

Täällä on ihana keli, ei siis sada vettä. Kauheesti tekisi mieli lähteä ulkoilemaan mutta pikkuneiti päätti että on aika lähteä päiväunille joten katotaan ehtiikö keli muuttua miten pahasti ennen kun päästään suunnitelemaan ulos lähtöä. Kurjaahan se on lähteä ulos kun vettä sataa, ei ees neiti tykkää ulkoilla sillon. Toki ihan ymmärrettävää koska mitä me voitais tehdä? Ei oikein mitään kun vielä ei ole kävely hallinnassa joten vaunuissa istuskeluunhan se menee.
Toivottavasti nyt ei alkais sataa niin päästäis keinumaan :) Siitä meidän tyttö tykkää!

Tajusin just että ens viikolla on ensimmäinen tarkistuskäynti medilaserilla. Eli on mennyt kuukausi silmäleikkauksesta. Voi apua miten nopeesti tää aika menee. Vastahan mä siinä kävin! Jouduin nukkumaan ne hienot lasit päässä ja muutenkin varomaan silmiä. Mut ehei, siitä on kohta kuukaus! Huhhuh.
Jotenkin tuntuu epätodelliselta muutenkin tää olo, aina ei ymmärrä sitä että oikeasti näen ilman silmälaseja/piilareita. Välillä tuntuu siltä että tää on ohimenevää ja joudun taas kohta kaivamaan rillit esille. Ehkä ens viikolla sen tarkistuksen jälkeen uskaltaa luottaa tähän kaikeen? Jos/kun mulle sanotaan että kaikki on hyvin jne.
Välillähän tää näkö on sumea ja tuntuu että ei nää ihan niin hyvin kun pitäis. Mut taitaa vissiin ehkä kuulua asiaan? En tiiä. Ensi viikkolla olen viisaampi!

Äitin kulta päätti vähän kokeilla äitin ihania kärpäslaseja jotka medilaser antoi silmäleikkauksen jälkeen.. Hihi. Tytöstä on kivempi napsia kuvia kun itsestään.. Jostain kumman syystä! laugh

Mitäpäs tänne muuta?
Eikai kummempaa.. Töitä enimmäkseen ja loppu aika kuluukin aika tiivisti kotona. Salilla yritän päästä pyörähtämään aina kun siltä tuntuu, tänään ajattelin sinne ahterini raahata. Eilen kylläkin käytiin neidin kanssa vauvajumpassa mut jos sitä tänään sais salilla vähän omaa aikaa tai jotain.
Vauvajumppa on kyllä mielestäni tosi kivaa, alkaa vaan olemaan aika raskasta kun neiti ei enään ole mikään kevyt kejukainen (ihan kun ois joskus ollu!?). Siellä on kivaa kuitenkin käydä, nähdä vähän muitakin mammoja ja lapsia.
Saa nähä mitä muuta keksitään jos siellä lopetetaan käyminen. Kirkolla taitaa keskiviikko aamuisin olla jotain vauvoille/äideille, eli jos siellä vaikka käytäis pyörähtää kattomassa että onko ollenkaan meidän juttu!