Hiljaisuus on vihdoin ja viimein laskeutunut meidänkin huusholliin. Meinas jo ruveta tuntuu ettei tää päivä koskaan lopu! Ei sillä ettäkö tyttönen olisi kiukutellut tai viivästellyt nukkumaan menemisen kanssa.. Eeiiih. Vaan sen takia kun meillä on ollut tupa täynnä porukkaa. Huoh.
Mutta nyt täällä on hiljaista, ihmiset lähti ja tyttö nukkuu. Minä taas saan hetken aikaa vaan istua ja ihmetellä, kaipa sitä itsekin joutais jo pian peiton alle. Koska tiedän että huomenna meillä taas alkaa kauhea vilinä heti aamusta, kun neiti päättää että on korkea aika herätä (todennäköisemmin n. 7.30). Voi kun se joskus oli helppoa kun sai vaan jatkaa unia kun siltä tuntui. Nykyään kun siihen on mahdollisuus niin en vaan yksinkertaisesti osaa.

Miksei ihmiset osaa nauttia toistensa seurasta ilman alkoholia? Tätä mun joskus (aika usein) on tosi vaikea ymmärtää. Itselläni ei ole ongelmaa nähdä ystäviäni selvinpäin, miksi musta kuitenkin tuntuu että toisilla on?
Ja okei jos nyt sit otetaan yks tai kaks siideriä/kaljaa niin mikäs siinä.. Minkä takia se kuitenkin melkeen aina menee siihen humalanhakuiseen juomiseen? En tiiä, mä oon niin kyllästynyt tähän kaikkeen enkä usko että saan mitään järkevää tekstiä tällä hetkellä aikaiseks.. Joten ehkä on parempi lopettaa ennen kun alkaa vaan kauhea tilitys?! Plaahh!

Ainiijoo, marraskuu oli ja meni. Työnteko maistui normaalilta ja ehkä jopa vähän pelonsekavin tuntein odotan että miten tammikuussa kaikki lähtee pyörimään. Roro kun lähtee hoitoon, näillä näkymin perhepäivähoitajalle, mä en niin kauhean innoissani ole perhepäivähoidosta mutta kaipa se tästä.
Miksen ole innoissani perhepäivähoidosta? Siihen en osaa vastata.
Toisaalta taas ajattelen että ehkä se sittenkin on parempi vaihtoehto tällä hetkellä, koska onhan Roro niin kauhian pieni vielä tammikuussa, kuitenkin vasta 11kk. Jos se perhepäivähoidossa olisi jonkin aikaa ja siirtyisi sitten vaikka päiväkotiin? En tiiä onnistuuko tämmöinen mutta toivon kuitenkin näin. Koska luulis että vanhemmilla on oikeus päättää että missä haluaa lapsen olevan hoidossa? Toki tässähän voi käydä niin että tykästyn perhepäivähoitoon enkä haluakaan laittaa neitiä missään vaiheessa päiväkotiin.. Epäilen asiaa suuresti mutta koskaanhan ei voi tietää.
Onko kellään kokemuksia perhepäivähoidosta?
Meillä kun ei ole kokemuksia muuta kun päiväkodista ja siihen ollaan molemmat isännän kanssa oltu tyytyväisiä..

Eii, nyt tää menee sekoiluksi.
Mä kömmin peiton alle ja jatkan joku toinen päivä kun taas jostain löytyy ylimääräistä aikaa!