että joulu on vihdoin ohi!
Kaikki väitää että joulu on rauhoittumisen aikaa, minä olen täysin eri mieltä!
Tuntuu vaan että stressaa koko joulun läpi ja vihdoin kun se on ohi niin pääsee taas hengittämään.
Mikä ihmeen joulurauha? Ehkä pääsen semmoisen joskus kokemaan.
Tällä hetkellä ainakin tuntuu että joulu on erittäin stressavaa ja pelkkää reissaamista, kun täytyy sinne sun tonne ehtiä.
Jos ei jo ens vuonna niin ainakin sitä seuraavana, aion viettää joulun kotona, ilman huolen häivää!
Tulkoon sitten mummot ja papat, siskot ja veljet, sukulaiset ym. tänne. Minä en ainakaan meinannu likkua mihinkään!
Ehkä sitten voidaan jo puhua joulurauhasta!

Nyt joulu meni ihan hyvin, vaikkakin reissaaminen ei ole niin mukavaa!
Matkustettiin neidin kanssa Turkuun viikko sitten torstaina, matka meni erittäin kivuttomasti ja Roro nukkui suurimman osan matkasta, JES! Silmätippoja joudun tasaisen väliajoin tiputtelemaan silmään mutta selvittiin kuitenkin Turkuun asti! Hetken aikaa neiti oli vähän ihmeissään että minne ollaan tultu ja kun äiti tuli kotiin niin Roro hetken aikaa ihmetteli selvästi että kukas toi on. No hetken se siinä ihmetteli ja sitten oli oma itsensä. Jonkin verran roikkui lahkeessa ensimmäisten päivien aikana mutta sitten selvästi lopetti senkin!
Perjantaina leikittiin kummitädin kanssa suurimman osan päivästä. Ikeassa käytiin ja kokkailtiin jne. Iskäkin tuli sillon kotiin ja Roro hetken aikaa ihmetteli että kukas hää on!
Lauantaina käytiin Myllyssä vähän shoppailee, porukat viimeisiä joululahjoja ja mä ihan muuten vaan, löysin Ginasta kivat farkut (pistin ne tiistaina jalkaan ja huomasin että kappas, niissähän on reikä! HUOH, täytyy siis kaupunkiin lähteä niitä vaihtamaan tässä joku päivä. Ihanaaa! Varsinkin kun siellä varmaan on 100000 muutakin ihmistä kun on ne saaketin ALET!). Toni tuli junalla Turkuseen ja mä kävin sen asemalta hakemassa, Ronja oli erittäin onnellinen ku isi tuli! :) Hihi. Vietettiin iltaa siinä lauantaina, pari mun kaveria tuli porukoille ja pelailtiin isäntä vs. emäntä peliä.
Sunnuntaina sain Tonin  syömään kiinalaista! Jeees! Eikä se hylännyt ajatusta etteikö joskus voitais kotonakin syödä, wiiho. Mä niin tykkään, Namnman. Kävin yhden kaverin luona kahvilla, en heitä taas hetkeen kuitenkaan näe!
Maanantaina pikkuveli perheineen tuli pikaisesti käymään. Ois voinut toki olla kauemminkin tai sitten jättänyt kokonaan väliin, tuntui siltä että oltiin vaan semmonen välietappi. No aatto meni muuten ihan kivasti, Roro sai kauheen kasan paketteja (joista ei todellakaan vielä ymmärtänyt mitään!). Vaatteita, leluja, leegoja, kirjoja ym. Eli kivasti sai kaiken näköistä! Mekin saatiin Tonin kanssa sähköhammasharjat, vierastossuja ja petivaatteet! Eli kaiken mitä pyydettiin :)
Tiistaina tultiin kotiin, kauhea kiire kotona ku piti saman tien melkeen lähteä Tonin porukoille. Siellä Ronjaa odotti taas kauhea kasa paketteja! Lisää vaatteita, muutamat elokuvat ja leluja. Me saatiin petivaatteita. Illalla kun päästiin kotiin mulla oli ihan outo olo, ihan kun olisin kipeeksi tulossa. Sängyssä tuumasin vielä Tonille että katotaan vaan, mä hengailen varmaan vessassa koko yön. Ja kyllä niinhän siinä kävi, mahatauti taltutti minut! PLÄÄ!

Eilen makoilinkin sitten koko päivän sohvalla peiton alla, ihmettelin että miten helvata mua näin paljon koko ajan palelee ja sattuu joka puolelle. Kuumemittari paljasti että kuumettahan mulla ihan kivasti on! Pelkäsin jo eilen pahinta, että mites tänään käy kun Toni lähtee töihin ja mä jään kaksin neidin kanssa. Mutta ei onneks hätää! Kuume on laskenut ja voimani ovat palanneet, joten kaikki hyvin! Vielä täytyy kuitenkin toivoa että meidän pikku pirpana ei sairastuisi! Eikä välttämättä Tonikaan!

Siinä oli siis meidän joulu pähkinäkuoressa. Pientä reissaamista sinne sun tonne kun kaikki ihmiset eivät mitenkään mahdu kanssamme samaan kaupunkiin! Mutta tää on tämmöistä ja tulee aina olemaan. Jossain vaiheessa aion omat jouluperinteet järjestää meidän perheelle. Piste.
Ja tulevaisuudessa voidaan paeta tätä saaketin joulua vaikka ulkomaille! Mutta siihen menee aikaa , ainakin n. 14v ennen ku neitiä ei enään joulu niin kauheesti kiinnosta!